Tuotekehitys

Me Empiricalla olemme olleet yrittäjiä ison osan aikuisuuttamme. Tunnemme startup-elämän, tiedämme miten kasvattaa menestystarinoita, tai miten epäonnistua. Tästä syystä tiedämme, miten yritys toimii ja millä keinoin se saavuttaa tulosta. 

Tuotekehitys

Me Empiricalla tiedämme miten pyörittää liiketoimintaa tai miten rakennetaan killeriappseja. Tiedämme mistä löytää sijoittajia ja miten rakentaa voittajadekki, jotta loistava idea myös saa tarvitsemansa rahoituksen.

Tiedämme myös, miten asiakasprojekti saattaakin kääntyä uudeksi tuotteeksi, jolla olisi globaalia kysyntää. Jos olet startup tai käsissäsi on projekti, josta voisi syntyä tuote, niin ota meihin yhteyttä ja katsotaan mitä voitaisiin yhdessä tehdä.

kassajärjestelmä

Case: Boksishop - Kassajärjestelmä uuden ajan rautakaupalle

Boksishopille tekemämme projekti on yksi esimerkki tuotekehityksestä. Uudenlainen kassajärjestelmä kehitettiin alusta asti asiakkaan tarpeita vastaaviksi, ja siten, että asiakas pystyi koko prosessin ajan olemaan mukana kehitystyössä. 

Boksishopin kassaohjelma on suunniteltu varta vasten shop-in-shop -malliselle kaupalle sopivaksi. Luotettava kassajärjestelmä pitää pyörät pyörimässä ja automaatio vapauttaa työaikaa siihen olennaisimpaan eli asiakaspalveluun.