Rahtitiedon analytiikan avulla voidaan tehostaa toimitusketjua ja parantaa kustannustehokkuutta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisratkaisuja aina suunnittelusta ja laitehankinnoista käyttäjien koulutukseen ja tukeen asti.
Kuljetusten analytiikka
Antureiden ja verkotetun järjestelmän avulla toimituksia voidaan monitoroida reaaliajassa. Anturit lähettävät kuljetus- ja varastointiolosuhteista reaaliaikaista dataa kuten lämpötilan, ilman kosteuden, tuotteeseen kohdistuneet iskut tai kallistumat sekä sijainnin.
Pelkkä data ei vielä tuo hyötyä liiketoiminnalle, vaan se täytyy muuttaa tiedoksi. Analysointiin on tarjolla monia hyviä itsepalvelutyökaluja, jotka eivät vaadi syvällistä analytiikkaosaamista. Nämä työkalut tarjoavat käyttäjälleen analyyseja lähes reaaliaikaisesti. Useimmat BI-sovellukset sisältävät myös kehittyneen analytiikan ominaisuuksia, jotka avustavat ennakoinnissa ja optimoinnissa.
Rahtitiedon analytiikka ja sen hyödyt
Reaaliaikainen analytiikka mahdollistaa poikkeamien nopean havaitsemisen. Intelin ja Microsoftin kehittämät teknologiat tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun kuljetuksen ja varastoinnin aikaisen näkyvyyden parantamiseksi.

Ennustaminen
Reaaliaikaisesta ja kattavasta datasta voidaan ennustaa trendejä ja hyödyntää havaittuja mahdollisuuksia.


Kilpailuetu
Toimitusketjun tehokkuus, ennakointi ja trendien havaitseminen tuovat kilpailuetua.


Reaaliaikainen seuranta
Reaaliaikaisen analytiikan ansiosta mahdolliset poikkeamat havaitaan nopeasti ja niihin voidaan puuttua välittömästi.


Hävikin vähentäminen
Kuljetusolosuhteiden monitorointi ja reaaliaikainen seuranta hälytyksineen auttaa vähentämään hävikkiä.
Teknologia
Hyödynnämme analytiikkaratkaisuissamme Azuren valmiita palveluita ja täydennämme niitä tarvittaessa räätälöidyillä ratkaisuilla. Näin ratkaisut sopivat hyvin asiakkaan prosesseihin, mutta projektit ovat nopeita toteuttaa ja kustannustehokkaita. Microsoft on IoT-alustojen tämän hetkinen markkinajohtaja ja Microsoftin Azure IoT Hubia käyttävät useat suuryritykset kuten Starbucks, Verizon, Volkswagen, Yusen Logistics, General Electric ja Bosch.
Olemme Intelin virallinen kumppani ja tarjoamme Intel® Connected Logistics Platform (Intel® CLP) -ratkaisuja. Intel® CLP on alusta, joka tarjoaa ratkaisuja varastonhallintaan sekä toimitusten aktiiviseen seurantaan.


Tavaratoimituksissa hyödynnämme Arrow ECS:n kumppanuutta ja asiantuntemusta. Arrow on globaali tuote-, palvelu- ja ratkaisutoimittaja elektronisten komponenttien ja yritysten tietotekniikkaratkaisujen teollisille ja kaupallisille käyttäjille.
Empirican data-analytiikkapalvelut


Datan hallinta
Järkevällä datan hallinnalla puretaan datasiiloja ja mahdollistetaan, että data on sitä tarvitsevien käytössä. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä myös järjestelmien on muututtava. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi joustavan data-arkkitehtuurin tietoturvallisesti Microsoft Azure-pilvessä.



Microsoft Business Intelligence
Toteutamme Business Intelligence raportointi-, analysointi-, integraatio- ja tietovarastoratkaisuja, joiden avulla käytössäsi on tietoa ajantasaisesti ja kattavasti eri järjestelmistä. Ratkaisuissa hyödynnämme analytiikka-alustojen markkinajohtaja Microsoftin teknologioita mm. Azure Cosmos DB, SQL Server, Data Factory, Azure Data Lake Storage, Azure Databricks, Timer Series Insights, Azure IoT Hub, Azure Synapse Analytics, Azure SQL, Power BI.


Koneoppiminen ja tekoäly
Koneoppiminen ja tekoäly ovat keskeinen osa data-analytiikkaa, sillä niiden avulla suurestakin datamäärästä saadaan tehtyä nopeita analyyseja. Autamme sinua sopivien bisnescasejen löytämisessä ja koneoppimisen hyötyjen realisoinnissa.


Esineiden internet (IoT)
Yhdistämällä fyysisen ja digitaalisen maailman luot lisäarvoa yrityksellesi. Esineiden internet tuo sinulle arvokasta dataa, jonka avulla opit uusia asioita liiketoiminnastasi. Useat yritykset hyödyntävätkin jo IoT:n tuomia hyötyjä. Me Empiricalla tarjoamme IoT-ratkaisuja aina suunnittelusta ylläpitoon.
Mitä ohjelmistokehitys maksaa?
Räätälöity ohjelmisto on uniikki, joten myös ohjelmistokehityksen hinta vaihtelee. Hinta muodostuu pääasiassa työstä. Työmäärän suunnittelulla voidaan arvioida kehityksen lopullista hintaa. Hintaan vaikuttavat kehitettävien ominaisuuksien määrä, kompleksisuus, projektin aikataulu sekä tarvittavien integraatioiden, julkaisualustojen ja näkymien määrä.