Ketterä ohjelmistokehitys​

Olemme selainpohjaisten liiketoimintasovellusten sekä IoT-ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut turkulainen ohjelmistoyritys. Ohjelmistokehityspalveluitamme ovat palvelumuotoilu, ohjelmistokehitys, käyttöönotto ja ylläpito.

Olemme luotettava ja ketterä ohjelmistokehityskumppani. Meiltä löytyy kymmenien vuosien osaaminen vaativista ohjelmistokehitysprojekteista. Olemme tehneet ohjelmistokehitysprojekteja alan jättiläisten, kuten Microsoftin kanssa. Meillä on kokemusta uusimmista teknologioista ja osaamme hyödyntää niitä liiketoiminnan tarpeisiin.

Vanhojen konkareiden lisäksi meillä on nuoria innovaattoreita, jotka elävät tätä päivää ja huomista. Uskomme nuoren innon ja kokemuksen yhdistämiseen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Ketterä ohjelmistokehitys

Suosimme kehityksessämme ketteriä menetelmiä. Iteratiivisen kehityksen ansiosta saat asiakkaanamme nopeasti käsityksen lopullisesta tuotteesta ja muutoksia voidaan tehdä sitä mukaa, kun niille huomataan tarvetta. Näin tuote valmistuu nopeassa aikataulussa kustannustehokkaasti ja täyttää sille asetetut vaatimukset.​

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin asiakas voi vaikuttaa projektin kehityssuuntaan aikaisessa vaiheessa. Näin parannamme merkittävästi projektien onnistumisastetta. Osaava tiimimme osaa toteuttaa projektit onnistuneesti myös ilman asiakkaan panosta, mikäli asiakas ei syystä tai toisesta voi osallistua aktiivisesti projektiin.

Räätälöity ohjelmistokehitys

Räätälöidyn ohjelmiston etuna on valmisohjelmistoon verrattuna sen parempi mukautuvuus yrityksen tarpeisiin. Valmisohjelmistoa käytettäessä yrityksen prosesseja on muokattava ohjelmiston prosessien mukaiseksi kun taas yritystä varten kehitetty ohjelmisto mukautuu yrityksen prosesseihin.

Räätälöidyn ohjelmiston kehityksessä voidaan hyödyntää olemassa olevaa lähdekoodia sekä valmiita palveluita. Esimerkiksi Azure tarjoaa nykyään laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia palveluita, joita hyödyntämällä ohjelmistokehitysprojektit voidaan toteuttaa nopeasti ja edullisesti.

Ohjelmistokehityksen palveluitamme

  • Konseptisuunnittelu
  • Ohjelmiston suunnittelu ja toteutus
  • Ohjelmiston tuki- ja ylläpitopalvelu
  • Pilvialustapalvelut ohjelmistokehitykseen ja tuotantoon
palvelumuotoilu-removebg-preview

Palvelumuotoilu

Ohjelmistokehityksen tarkoituksena on tukea yrityksen strategiaa ja liiketoiminnan tavoitteita. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tärkeimmät ratkaistavat bisneshaasteet ja etsimme niihin parhaiten soveltuvan ratkaisun. Tarvittaessa hyödynnämme suunnitteluvaiheessa eri alojen asiantuntijoita. Tarjoamme asiakkaillemme aina myös pitkän aikavälin vision.

toteutus-removebg-preview

Toteutus

Suunnittelemme käyttötapaukset ja järjestelmän arkkitehtuurin, joita tarkennetaan projektin aikana ohjelmistolle asetettujen vaatimusten muuttuessa. Iteratiivisen kehitysmallin ansiosta muutosten tekeminen on nopeaa ja kustannustehokasta. Ketterän ohjelmistokehityksen ansiosta asiakkaamme saa lisäarvoa kehitystyöstä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme Microsoftin kumppani ja hyödynnämme kehitystyössä Azuren laajaa työkalu- ja palveluvalikoimaa.

käyttöönottoylläpito-removebg-preview

Käyttöönotto ja ylläpito

Huolehdimme sujuvasta käyttöönotosta, ylläpidosta ja käyttäjien koulutuksesta. Ylläpitopalveluumme kuuluvat mm. versionhallinta, varmuuskopiointi, automaattinen valvonta, sovellusylläpito, ohjelmistopäivitykset ja tietoturvapäivitykset. Ylläpidämme sovellukset Azuren pilvessä, jolla taataan hyvä tietoturva ja palvelutaso.

Mitä ohjelmistokehitys maksaa?

Räätälöity ohjelmisto on uniikki, joten myös ohjelmistokehityksen hinta vaihtelee. Hinta muodostuu pääasiassa työstä. Työmäärän suunnittelulla voidaan arvioida kehityksen lopullista hintaa. Hintaan vaikuttavat kehitettävien ominaisuuksien määrä, kompleksisuus, projektin aikataulu sekä tarvittavien integraatioiden, julkaisualustojen ja näkymien määrä.