Logistiikan digitalisaatio​

Logistiikan digitalisointi tehostaa toimitusketjua ja parantaa kustannustehokkuutta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisratkaisuja aina suunnittelusta ja laitehankinnoista käyttäjien koulutukseen ja tukeen asti.

IoT ja logistiikan digitalisaatio

Kuljetusten aikaisten olosuhteiden ja sijainnin seuranta on toteutettavissa IoT:n avulla. IoT mahdollistaa tuotteiden kustannustehokkaan ja reaaliaikaisen monitoroinnin.

Antureiden ja verkotetun järjestelmän avulla toimituksia voidaan monitoroida reaaliajassa. Anturit lähettävät kuljetus- ja varastointiolosuhteista reaaliaikaista dataa kuten lämpötilan, ilman kosteuden, tuotteeseen kohdistuneet iskut tai kallistumat sekä sijainnin.

Logistiikan digitalisoinnin hyödyt

Logistiikan digitalisointi tehostaa toimitusketjua ja parantaa kustannustehokkuutta. IoT mahdollistaa toimitusketjun kuljetusten ja varastoinnin aikaisen täydellisen läpinäkyvyyden.

kustannushyödyt

Kustannustehokkuus

Hävikin väheneminen sekä vahinkojen ja varkauksen minimointi alentavat kustannuksia.

rahtitiedon analytiikka

Kilpailuetu

Toimitusketjun tehokkuus, ennakointi ja trendien havaitseminen tuovat kilpailuetua.

hävikki

Vahinkojen väheneminen

Reaaliaikainen näkyvyys mahdollistaa poikkeamien havaitsemisen aikaisessa vaiheessa koko toimitusketjun matkalta.

logistiikan digitalisaatio

Varkauksien väheneminen

Reaaliaikainen sijaintidata ja hälytykset poikkeavista reiteistä auttavat estämään varkauksia sekä paikantamaan lähetykset.

Teknologia

Olemme Intelin virallinen kumppani ja tarjoamme Intel® Connected Logistics Platform  (Intel® CLP) -ratkaisuja. Intel® CLP on alusta, joka tarjoaa ratkaisuja varastonhallintaan sekä toimitusten aktiiviseen seurantaan. 

digitalisation of logistics

Tavaratoimituksissa hyödynnämme Arrow ECS:n kumppanuutta ja asiantuntemusta. Arrow on globaali tuote-, palvelu- ja ratkaisutoimittaja elektronisten komponenttien ja yritysten tietotekniikkaratkaisujen teollisille ja kaupallisille käyttäjille. 

Käytämme IoT-ratkaisuissamme Azuren valmiita palveluita ja täydennämme niitä tarvittaessa räätälöidyillä ratkaisuilla. Näin ratkaisut sopivat hyvin asiakkaan prosesseihin, mutta projektit ovat nopeita toteuttaa. Microsoft on IoT-alustojen tämän hetkinen markkinajohtaja ja Microsoftin Azure IoT Hubia käyttävät useat suuryritykset kuten Starbucks, Verizon, Volkswagen, Yusen Logistics, General Electric ja Bosch. 

Empirican logistiikan ratkaisut

Empirica Finland

IoT-ratkaisut ja konsultointi

Yhdistämällä fyysisen ja digitaalisen maailman luot lisäarvoa yrityksellesi. Esineiden internet tuo sinulle arvokasta dataa, jonka avulla opit uusia asioita liiketoiminnastasi. Useat yritykset hyödyntävätkin jo IoT:n tuomia hyötyjä. Me Empiricalla tarjoamme kokonaisratkaisuja aina suunnittelusta ylläpitoon.

iot devices

IoT-laitteet ja koulutus

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisratkaisuja aina suunnittelusta ja laitehankinnoista käyttäjien koulutukseen ja tukeen asti.

iot ylläpito

IoT:n ylläpitopalvelut

Oletko kyllästynyt ylläpidon vaatimaan työmäärään? Anna meidän auttaa ja vapautat resurssejasi kiireellisempiin tehtäviin. Me huolehdimme, että Azure-pohjainen IoT-ratkaisusi pysyy toiminnassa.

Ota yhteyttä kun haluat keskustella lisää ohjelmistokehityksen palveluistamme! Logistiikan digitalisaation palvelut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi lohkoketjuja tehostaviin ratkaisuihin. 

Mitä ohjelmistokehitys maksaa?

Räätälöity ohjelmisto on uniikki, joten myös ohjelmistokehityksen hinta vaihtelee. Hinta muodostuu pääasiassa työstä. Työmäärän suunnittelulla voidaan arvioida kehityksen lopullista hintaa. Hintaan vaikuttavat kehitettävien ominaisuuksien määrä, kompleksisuus, projektin aikataulu sekä tarvittavien integraatioiden, julkaisualustojen ja näkymien määrä.