Konsultointi ja suunnittelu

Meillä on pitkä historia ohjelmistoratkaisuista varhaisesta internetistä nykypäivän pilvipalveluihin, keinoälyyn, IoT-ratkaisuihin, lohkoketjuihin ja moniin muihin. 

IT konsultointi

Olemme olleet yrittäjiä pitkän aikaa ja tiedämme, että teknologiaa ei pidä tehdä teknologian takia vaan aina liiketoimintalähtöisesti. Liiketoimintamallit, liikevaihdon ja tuloksen kasvattaminen tulevat aina ensin. Sen jälkeen etsitään parhaat tekniset ratkaisut, suunnitellaan projektit ja toteutetaan ne. Ja ylläpidetään rakennettuja ratkaisuja.

Olemme konsultoineet suuria pörssiyrityksiä ja matkansa alussa olevia start-uppeja. Ne poikkeavat toisistaan, mutta ylläoleva pätee molempiin. Ensin pitää ymmärtää liiketoiminta, tarjolla olevat resurssit ja mahdollisuudet. Sitten innovoidaan ne ratkaisut jotka tekevät visioista totta.

Jos kaipaat apua seuraavissa aihepiireissä, ota yhteyttä meihin ja keskustellaan mitä asialle voisi tehdä.

  • Keinoäly liiketoiminnan kehittämisessä
  • IoT-ratkaisut
  • Verkkopalvelut ja mobiilisovellukset
  • Blockchain ratkaisut


Usein liiketoimintaa suunniteltaessa ei tiedetä kaikkia teknisiä mahdollisuuksia ja tekniikkaa rakennettaessa ei ymmärretä liiketoimintaa. Mutta molempia pitää ymmärtää jotta päästään toimiviin ratkaisuihin ja väitämme ymmärtävämme molempia puolia.