Olemme olleet yrittäjiä pitkän aikaa ja tiedämme, että teknologiaa ei pidä tehdä teknologian takia vaan aina liiketoimintalähtöisesti. Liiketoimintamallit, liikevaihdon ja tuloksen kasvattaminen tulevat aina ensin, jonka jälkeen etsitään parhaat tekniset ratkaisut, suunnitellaan projektit ja toteutetaan ne. Erityisen tärkeää on ylläpitää näitä rakennettuja ratkaisuja.
Olemme konsultoineet suuria pörssiyrityksiä ja matkansa alussa olevia startupeja. Ne poikkeavat toisistaan, mutta yllä oleva pätee molempiin. Ensin pitää ymmärtää liiketoiminta, tarjolla olevat resurssit ja mahdollisuudet, jolloin voidaan innovoida ne ratkaisut, jotka tekevät visioista totta.
Usein liiketoimintaa suunniteltaessa ei tiedetä kaikkia teknisiä mahdollisuuksia ja tekniikkaa rakennettaessa ei ymmärretä liiketoimintaa. Mutta, molempia pitää ymmärtää, jotta päästään toimiviin ratkaisuihin ja väitämme ymmärtävämme molempia puolia.
Empirican konsultointipalvelut

IT-strategia ja arkkitehtuuri
Meillä on kymmenien vuosien kokemus it-konsultoinnista ja arkkitehtuurisuunnittelusta. Asiantuntemuksessamme yhdistyvät käytännön osaaminen ja liiketoimintaymmärrys.

Datan hallinta ja hyödyntäminen
Data on uusi öljy. Lisääntyvä datan määrä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme yritystäsi ottamaan kaiken irti datastasi. Tietoturvallisella ja skaalautuvalla data-arkkitehtuurilla varmistetaan datan hyödynnettävyys läpi koko organisaation.

Tekoäly ja koneoppiminen liiketoiminnan kehittämisessä
Koneoppiminen ja tekoäly ovat keskeinen osa data-analytiikkaa, sillä niiden avulla suurestakin datamäärästä saadaan tehtyä nopeita analyyseja. Autamme sinua sopivien bisnescasejen löytämisessä ja koneoppimisen hyötyjen realisoinnissa.

IoT-ratkaisut
Yhdistämällä fyysisen ja digitaalisen maailman luot lisäarvoa yrityksellesi. Esineiden internet tuo sinulle arvokasta dataa, jonka avulla opit uusia asioita liiketoiminnastasi. Useat yritykset hyödyntävätkin jo IoT:n tuomia hyötyjä. Me Empiricalla tarjoamme IoT-ratkaisuja aina suunnittelusta ylläpitoon.

Ohjelmistotuotekehitys
Toimimme yrityksesi ohjelmistokehityskumppanina oli kyse sitten ohjelmistojen modernisoinnista, olemassa olevan jatkokehityksestä tai täysin uuden kehittämisestä. Olemme toimineet kehityskumppanina niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin aloittaville startupeille.

Lohkoketjuratkaisut
Lohkoketjuteknologialla saavutetaan tietoturvaa, luottamusta ja kustannussäästöjä. Kuulumme Suomen johtaviin lohkoketjuasiantuntijoihin. Autamme yritystäsi arvioimaan lohkoketjun hyödyntämismahdollisuuksia liiketoiminnassanne.

Pilvialustat
Modernin pilviteknologian ansiosta sovellusten kehittäminen ketterästi on mahdollista ja uusia ominaisuuksia voidaan julkaista ennätysvauhdilla. Me autamme yritystäsi Azuren pilvipalvelujen käyttöönotossa, nykyisen IT-arkkitehtuurin skaalaamisessa tai modernisoinnissa sekä optimoinnissa pilvikustannusten hallitsemiseksi.
Teknologia
Olemme Intelin virallinen kumppani ja tarjoamme Intel® Connected Logistics Platform (Intel® CLP) -ratkaisuja. Intel® CLP on alusta, joka tarjoaa ratkaisuja varastonhallintaan sekä toimitusten aktiiviseen seurantaan.

Tavaratoimituksissa hyödynnämme Arrow ECS:n kumppanuutta ja asiantuntemusta. Arrow on globaali tuote-, palvelu- ja ratkaisutoimittaja elektronisten komponenttien ja yritysten tietotekniikkaratkaisujen teollisille ja kaupallisille käyttäjille.
Käytämme IoT-ratkaisuissamme Azuren valmiita palveluita ja täydennämme niitä tarvittaessa räätälöidyillä ratkaisuilla. Näin ratkaisut sopivat hyvin asiakkaan prosesseihin, mutta projektit ovat nopeita toteuttaa. Microsoft on IoT-alustojen tämän hetkinen markkinajohtaja ja Microsoftin Azure IoT Hubia käyttävät useat suuryritykset kuten Starbucks, Verizon, Volkswagen, Yusen Logistics, General Electric ja Bosch.
Konsultoinnin aikana käymme läpi yrityksen tarpeet ja keskustelemme, millaiset ratkaisut sopivat yrityksen liiketoimintaan ja auttavat kasvattamaan tulosta. Ota meihin yhteyttä ja varaa maksuton etäkonsultointi!
Mitä ohjelmistokehitys maksaa?
Räätälöity ohjelmisto on uniikki, joten myös ohjelmistokehityksen hinta vaihtelee. Hinta muodostuu pääasiassa työstä. Työmäärän suunnittelulla voidaan arvioida kehityksen lopullista hintaa. Hintaan vaikuttavat kehitettävien ominaisuuksien määrä, kompleksisuus, projektin aikataulu sekä tarvittavien integraatioiden, julkaisualustojen ja näkymien määrä.