Konsultointi ja suunnittelu

Meillä on pitkä historia ohjelmistoratkaisuista varhaisesta internetistä nykypäivän pilvipalveluihin, keinoälyyn, IoT-ratkaisuihin, lohkoketjuihin ja moniin muihin.

Olemme olleet yrittäjiä pitkän aikaa ja tiedämme, että teknologiaa ei pidä tehdä teknologian takia vaan aina liiketoimintalähtöisesti. Liiketoimintamallit, liikevaihdon ja tuloksen kasvattaminen tulevat aina ensin, jonka jälkeen etsitään parhaat tekniset ratkaisut, suunnitellaan projektit ja toteutetaan ne. Erityisen tärkeää on ylläpitää näitä rakennettuja ratkaisuja. 

Olemme konsultoineet suuria pörssiyrityksiä ja matkansa alussa olevia startupeja. Ne poikkeavat toisistaan, mutta yllä oleva pätee molempiin. Ensin pitää ymmärtää liiketoiminta, tarjolla olevat resurssit ja mahdollisuudet, jolloin voidaan innovoida ne ratkaisut, jotka tekevät visioista totta. 

Usein liiketoimintaa suunniteltaessa ei tiedetä kaikkia teknisiä mahdollisuuksia ja tekniikkaa rakennettaessa ei ymmärretä liiketoimintaa. Mutta, molempia pitää ymmärtää, jotta päästään toimiviin ratkaisuihin ja väitämme ymmärtävämme molempia puolia. 

Empirican konsultointipalvelut

IT-strategia ja arkkitehtuuri

Meillä on kymmenien vuosien kokemus it-konsultoinnista ja arkkitehtuurisuunnittelusta. Asiantuntemuksessamme yhdistyvät käytännön osaaminen ja liiketoimintaymmärrys.

business intelligence

Datan hallinta ja hyödyntäminen

Data on uusi öljy. Lisääntyvä datan määrä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme yritystäsi ottamaan kaiken irti datastasi. Tietoturvallisella ja skaalautuvalla data-arkkitehtuurilla varmistetaan datan hyödynnettävyys läpi koko organisaation.

machine learning

Tekoäly ja koneoppiminen liiketoiminnan kehittämisessä

Koneoppiminen ja tekoäly ovat keskeinen osa data-analytiikkaa, sillä niiden avulla suurestakin datamäärästä saadaan tehtyä nopeita analyyseja. Autamme sinua sopivien bisnescasejen löytämisessä ja koneoppimisen hyötyjen realisoinnissa.

internet of things

IoT-ratkaisut

Yhdistämällä fyysisen ja digitaalisen maailman luot lisäarvoa yrityksellesi. Esineiden internet tuo sinulle arvokasta dataa, jonka avulla opit uusia asioita liiketoiminnastasi. Useat yritykset hyödyntävätkin jo IoT:n tuomia hyötyjä. Me Empiricalla tarjoamme IoT-ratkaisuja aina suunnittelusta ylläpitoon.

etätyö

Ohjelmistotuotekehitys

Toimimme yrityksesi ohjelmistokehityskumppanina oli kyse sitten ohjelmistojen modernisoinnista, olemassa olevan jatkokehityksestä tai täysin uuden kehittämisestä. Olemme toimineet kehityskumppanina niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin aloittaville startupeille.

lohkoketju

Lohkoketjuratkaisut

Lohkoketjuteknologialla saavutetaan tietoturvaa, luottamusta ja kustannussäästöjä. Kuulumme Suomen johtaviin lohkoketjuasiantuntijoihin. Autamme yritystäsi arvioimaan lohkoketjun hyödyntämismahdollisuuksia liiketoiminnassanne.

pilvipalvelut-removebg-preview

Pilvialustat

Modernin pilviteknologian ansiosta sovellusten kehittäminen ketterästi on mahdollista ja uusia ominaisuuksia voidaan julkaista ennätysvauhdilla. Me autamme yritystäsi Azuren pilvipalvelujen käyttöönotossa, nykyisen IT-arkkitehtuurin skaalaamisessa tai modernisoinnissa sekä optimoinnissa pilvikustannusten hallitsemiseksi.


Konsultoinnin aikana käymme läpi yrityksen tarpeet ja keskustelemme, millaiset ratkaisut sopivat yrityksen liiketoimintaan ja auttavat kasvattamaan tulosta. Ota meihin yhteyttä ja varaa maksuton etäkonsultointi!

Mitä ohjelmistokehitys maksaa?

Räätälöity ohjelmisto on uniikki, joten myös ohjelmistokehityksen hinta vaihtelee. Hinta muodostuu pääasiassa työstä. Työmäärän suunnittelulla voidaan arvioida kehityksen lopullista hintaa. Hintaan vaikuttavat kehitettävien ominaisuuksien määrä, kompleksisuus, projektin aikataulu sekä tarvittavien integraatioiden, julkaisualustojen ja näkymien määrä.