Lohkoketjuratkaisut

Kryptovaluuttojen lompakot

Empirica tarjoaa lohkoketjuratkaisuja, joiden avulla voit vastaanottaa ja lähettää kryptovaluuttoja oman lompakkosi kautta. Kryptovaluutta lompakko on turvallinen paikka säilöä kryptovaluuttaa. Meiltä löytyy sekä web- että mobiili HD lompakot Ethereumille ja Bitcoinille. Nämä White label -lompakot voidaan integroida asiakkaan omiin järjestelmiin kryptojen vastaanottamista ja lähettämistä varten. Tarvittaessa kehitämme lompakkoja myös muille kryptovaluutoille. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

Cryptocurrency wallets blockchain solutions

Osta bitcoineja luottokortilla

Olemme kehittäneet alustan, joka mahdollistaa bitcoinien ostamisen luottokortilla. Bitcoinin kurssi on reaaliaikainen ja pohjautuu usean eri pörssin keskikurssiin. Tästä syystä hinta seuraa mahdollisia kurssimuutoksia erittäin nopeasti. Tiedon salauksen sekä hajautetun palvelunestohyökkäyksen eston ansiosta, alustalla on turvallista säilyttää bitcoineja. Lisäksi alustaratkaisumme mahdollistaa bitcoinien nopean siirtämisen.

 

Buy Bitcoins

Kryptovaluuttapörssi

White label -kryptoalustamme on helppo tapa perustaa oma kryptovaluuttapörssi. Pörssialusta sisältää kaikki perusominaisuudet turvalliseen kryptovaluuttavaihdantaan (tukee tällä hetkellä Ethereumia ja ERC20 tokeneita). Tarvittaessa alusta voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Exhcange platform