Palvelumme

Älykkäät ohjelmistoratkaisut

Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan uusia teknologioita, silloin kun niiden avulla voidaan saavuttaa kilpailuetua. Tärkeintä kuitenkin on oikean ratkaisun löytäminen, ei tietyn teknologian hyödyntäminen.

Digitaaliset ratkaisut

Tarjoamme digitaalisten ratkaisujen kehitystä aina alkuvaiheen konseptoinnista käyttöönottoon ja ylläpitoon asti. Olipa projektisi missä vaiheessa tahansa, autamme yritystäsi viemään sen menestyksekkäästi loppuun.

ICO Palvelut

Onnistuneen ICOn läpivienti vaatii niin markkinointiosaamista kuin teknisiä ratkaisujakin. Tarjoamme palveluita ICO markkinointiin, teknisen alustan rahoituksen keräämiseen sekä autamme ICOihin liittyvässä lainsäädännössä. Olemme auttaneet asiakkaitamme keräämään rahoitusta yli 200 miljoonan dollarin arvosta.

Referenssit

Arla Maitoketju

Arla Maitoketju

FOOD SUPPLY CHAIN IN BLOCKCHAIN

Arlan ennakkoluulottomuus ja rohkeus kokeilla uutta teknologiaa paransi maidon toimitusketjun läpinäkyvyyttä. Kuluttajat voivat tutustua maitonsa matkaan tilalta kaupan hyllylle.

BOKSISHOP Kassa

BOKSISHOP Kassa

Kauppaketjun kassajärjestelmä

Boksishop on tulevaisuuden rautakauppa. Myymälän toiminnot on automatisoitu pilvipalvelupohjaisella kassajärjestelmällä. Järjestelmä mahdollistaa useamman myymälän hallinnoinnin ja kasvaa yrityksen mukana.

Empirica Blogi

ICO

Miksi ICO kannattaa ottaa tosissaan?

ICO-rahoitus ICO on ollut usein kuultu termi startupien yhteydessä, mutta oikeasti enemmän siitä jatkossa hyötyvät jo vakiintuneet yritykset kunhan ottavat sen omakseen. Ensin muutama sana siitä mikä on ICO ja mikä on sen juridinen status. Read more…

Lohkoketju

Mikä helevetti se blockchain oikein on?

Miten lohkoketjuja voi hyödyntää liiketoiminnassa? Blockchain tai lohkoketju on ollut muotitermi jo jonkin aikaa. Kaikki kuulevat siitä, jotkut tekevät sitä, mutta onko siitä jotain iloa liiketoiminnalleni? Monen päätä alkaa jomottaa kun yrittää edes ymmärtää mistä Read more…

Lohkoketju Ruoka

Ruokahuijaukset voidaan estää lohkoketjujen avulla

Lohkoketju ja alkuperä Hajautettuun peer-to-peer –tietojärjestelmään perustuva blockchain-teknologia (lohkoketjuteknologia) ja kryptovaluutta bitcoin ovat tasaisin välein uutisissa esiintyviä aiheita. Varsinkin bitcoinin nopeat kurssivaihtelut ovat saaneet mediassa alkuvuodesta paljon huomiota. Toiset pitävät lohkoketjuteknologiaa vain yhtenä ylihypetettynä teknologiana Read more…

Ota yhteyttä

Toimiston osoite

Logomo Konttori, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku

Puhelin

Jan Borgelin, CEO +358 40 549 2224

Sähköposti

info@empirica.fi

Contact Us

 I accept the Privacy Policy