Palvelumme

Konsultointi

Kaiken tekemisen ytimessä on kehittää ratkaisuja jotka kehittävät asiakkaiden liiketoimintaa ja tulosta. Määrittelyissä yhdistyy liiketaloudellinen ja tekninen osaaminen. Määrittelyt tehdään yhdessä asiakkaan kanssa ja lopputuloksena on tekemistä vaille valmis tuote.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksemme on usein web- ja mobiiliratkaisuja riippumatta siitä mikä teknologia pyörii taustalla. Rakennamme taustajärjestelmät jollekin sovellukselle ja sen mahdolliset web- ja mobiilikäyttöliittymät. Käytettävät teknologiat ovat jo hyvin vakiintuneita ja usein kehitys on suoraviivaista, nopeaa, kustannustehokasta ja joskus myös valmiiden sovellusten räätälöintiä.

Keinoäly

Keinoäly on eräs nopeimmin kehittyviä sovellusalueita ja perinteisten digikanavien lisäksi keskeinen elementti lähes mitä tahansa liiketoimintaa. Keinoälyllä voidaan esimerkiksi analysoida videokuvassa tapahtuvia asioita tai analysoida valtavia tuotanto- tai logistiikkaprosessien datamääriä. AI voi olla jopa liiketoiminnan keskeisin kilpailuetu. Katso lisää.

IoT

IoT on yleensä teolliseen tuotantoon ja logistiikkaan liittyvä osa, mutta se voi myös generoida dataa lähes missä ympäristössä tahans. IoT:ssa käytettävät laitteet ovat halventuneet ja dataa käsittelevät ohjelmistot yksinkertaisia. Siksi IoT on myös yhä keskeisempi osa kaikkea liiketoimintaa jossa voidaan kerätä dataa ja analysoida sitä. Katso lisää.

Lohkoketjut

Lohkoketju on ylivoimainen teknologiana silloin kun halutaan automatisoida prosesseja jotka vaativat luottamusta. Tämä on usein tapaus transaktioissa joissa on mukana arvoa (rahaa) tai tavaroita. Pitää voida varmistaa transaktion oikeellisuus ja tehdä se automaattisesti ilman kallista tai epäluotettavaa ihmisaikaa. Lohkoketju on hyvä työkalu myös liiketoiminnassa joka perustuu yhteisöllisyyteen tai verkostoon.

Trustor

Trustor on toimitusketjujen läpinäkyvyyteen yhteistyössä elintarviketeollisuuden kanssa rakennettu työkalu. Se antaa mahdollisuuden avata tuotteen toimitusketju kuluttajille luotettavasti ja ilman riskiä liikesalaisuuksien vuotamisesta. Trustor perustoo IoT/Blockchain ratkaisuun jossa tuotannon dataa analysoidaan myös keinoälyn avulla.

Fintech

Fintech ratkaisumme ovat monipuolisia. Ne voivat olla älypuhelinsovellus tai kryptoista tuttuja teknologioita käyttäviä edistyksellisiä uuden aallon fintech sovelluksia. Pankkitason tietoturvaa ja blockchainin uusia mahdollisuuksia.

Kehitystehdas

Olemme pitkään toimineet start-uppien kanssa ja olleet mukana rakentamassa menestyvää liiketoimintaa. Meillä on sekä kokemus, että verkostot joilla voimme edistää toimintaanne kaipasitte sitten liiketoiminnan kehitystä, rahoitusta, ohjelmistokehitystä tai MVP-ratkaisuja. Jos olet start-up yritys ota yhteyttä ja mietitään yhdessä voimmeko tarjota teille lisäarvoa.

Julkiset puhujat

Olemme asiantuntijoita keinoäly / IoT / Blockchain genreissä ja tulemme mielellämme puhumaan aiheista tapahtumaasi.

Ota yhteyttä

Find us at the office

Lemminkäisenkatu 48, 20520 Turku, Finland

Give us a ring

Jan Borgelin, CEO +358 40 549 2224

Send us an email

info@empirica.fi

Contact Us

 I accept the Privacy Policy