Palvelumme

Älykkäät ohjelmistoratkaisut

Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan uusia teknologioita, silloin kun niiden avulla voidaan saavuttaa kilpailuetua. Tärkeintä kuitenkin on oikean ratkaisun löytäminen, ei tietyn teknologian hyödyntäminen.

Digitaaliset ratkaisut

Tarjoamme digitaalisten ratkaisujen kehitystä aina alkuvaiheen konseptoinnista käyttöönottoon ja ylläpitoon asti. Olipa projektisi missä vaiheessa tahansa, autamme yritystäsi viemään sen menestyksekkäästi loppuun.

Token Services

We provide tokenization, marketing and technical solutions as well as help you with legal issues regarding token issuance. We have raised our customers more than $200 million.

Empirica Blogi

Lohkoketju

Mikä helevetti se blockchain oikein on?

Miten lohkoketjuja voi hyödyntää liiketoiminnassa? Blockchain tai lohkoketju on ollut muotitermi jo jonkin aikaa. Kaikki kuulevat siitä, jotkut tekevät sitä, mutta onko siitä jotain iloa liiketoiminnalleni? Monen päätä alkaa jomottaa kun yrittää edes ymmärtää mistä Read more…

Lohkoketju Ruoka

Ruokahuijaukset voidaan estää lohkoketjujen avulla

Lohkoketju ja alkuperä Hajautettuun peer-to-peer –tietojärjestelmään perustuva blockchain-teknologia (lohkoketjuteknologia) ja kryptovaluutta bitcoin ovat tasaisin välein uutisissa esiintyviä aiheita. Varsinkin bitcoinin nopeat kurssivaihtelut ovat saaneet mediassa alkuvuodesta paljon huomiota. Toiset pitävät lohkoketjuteknologiaa vain yhtenä ylihypetettynä teknologiana Read more…

Ota yhteyttä

Find us at the office

Lemminkäisenkatu 48, 20520 Turku, Finland

Give us a ring

Jan Borgelin, CEO +358 40 549 2224

Send us an email

info@empirica.fi

Contact Us

 I accept the Privacy Policy