Arla Maitoketju tuo läpinäkyvyyttä maidon toimitusketjuun

Case: Arla Maitoketju. Kehittämämme ratkaisun avulla Arla paransi maidon toimitusketjun läpinäkyvyyttä merkittävästi. Ratkaisun myötä Arlasta tuli edelläkävijä maitotuotteiden jäljitettävyydessä ja valmistusketjun läpinäkyvyydessä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
customer stories

Arla maitoketju

Arlalle tuotteiden terveellisyys ja vastuullisuus on tärkeää. Kuluttajat odottavat yritysten kantavan oman vastuunsa ympäristöstä ja tuotantoeläinten hyvinvoinnista. Arla on yhtenä maailman johtavista maitotuotteiden valmistajista tietoinen yhteiskunnallisesta vastuustaan. Arla pyrkii vähentämään tuotannon ympäristövaikutuksia kehittämällä uusia ratkaisuja ja haluaa tuoda vastuullisen toimintansa mahdollisimman avoimesti esiin.

Arla Maitoketju paransi maidon toimitusketjun läpinäkyvyyttä merkittävästi. Ratkaisun myötä Arlasta tuli edelläkävijä maitotuotteiden jäljitettävyydessä ja valmistusketjun läpinäkyvyydessä. Maidon valmistusketju tallennetaan Arlan omaan, ainutlaatuiseen lohkoketjuun, Arla Maitoketjuun avoimesti kaikkien nähtäväksi. Lohkoketjun avulla tuotantoketjun vaiheet ovat luotettavasti tarkastettavissa, sillä tietoja ei voida jälkikäteen muuttaa, ilman että siitä jää jälki. Näin kuluttaja voi olla varma tietojen paikkansapitävyydestä. 

”Toimittajan valinta oli selvä ensimmäisestä palaverista lähtien. Empirica osasi lähestyä asiaa kokonaisvaltaisesti ja tarjosi ratkaisua sekä haastoi meidän visiota hyvin koko projektin ajan. Projekti onnistui hyvin ja jatkamme hyvin alkanutta yhteistyötä Empirican kanssa.” 


– Tomi Sirén, Head of Digital and Technological Innovation, Arla

Maidon matkaan tilalta kaupan hyllylle voi tutustua osoitteessa https://www.arla.fi/tikantila

Tutustu maitosi matkaan
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin